Амбуланта за Медицинска Козметологија
Во амбулантата за Медицинска Козметологија при Клиниката се третираат пациенти со различна проблематика , во консултација со лекар специјалист и медицинска сестра –козметолог. Освен пациентите кои имаат проблеми на кожата, во амбулантата за Медицинска Козметологија се третираат и граѓани кои се заинтересирани за третмани за разубавување од кои најчести се хемиски пилинзи и микродермоабразија. Она што не прави врвни во услугата е професионалниот медицински кадар со долгогодишно работно искуство.

ЗАКАЖЕТЕ ТРЕТМАН НА 078 263 251

Преглед на целосен ценовник

Пакети

Дијамантска Микродермоабразија
1.200 ден
 • Отстранување на епидермисот на кожата.
  Парцијален третман: 400 ден.
 • Траење: 40 минути

Лифтинг со хијалуронски органски серум
1.200 ден
  • Регенаративен интензивен третман со органска козметика.
  • Траење: 1 час
Минерализација со зелена алга
800 ден
  • За детоксикација на кожа и отстранување
   на токсините на сите типиви кожа
  • Траење: 50 минути
Третман: Хидро алга со спирулина
800 ден
  • Навлажнувачка и антиоксидансна маска за сите типиви кожа и сите возрасти
  • Траење: 50 минути
Класичен медицински третман
600 ден
  • Чистење на порите на кожата и
   одредување на типот на истата.
  • Траење: 1 час