Ambulanca për kozmetologji mjeksore
Në sektorin e kozmetologisë mjeksore trajtohen pacientë me probleme të ndryshme, në konsultim me mjekun specialist dhe motër mjeksore e specializuar për kozmetologji. Përvec pacientëve të cilët kanë problem me lekurën, në këtë sektor trajtohen edhe persona të cilët duan trajtime të fytyrës dhe ndër më të shpeshtat janë pilingu kimik dhe mikrodermabrazioni. Ajo që na bën të vecantë në shërbimet tona është profesionalizmi i stafit mjeksor i cili ka një traditë shumëvjecare.

CAKTONI TRAJTIM 078 263 251

OFERTAT E PAGESES

Paketat

MIKRODERMABRAZION ME DIAMANTE
1.200 den
 • Heqje e epidermisit të lëkurës.
  Trajtim i pjesshëm: 400 den.
 • Kohëzgjatja: 40 minuta

LIFTING ME SERUM HIALURONIK ORGANIK
1.200 den
  • Trajtim intenziv regjenerativ me kozmetikë organike.
  • Kohëzgjatja: 1 orë
MINERALIZIM ME ALGA TË GJELBERTA
800 den
  • Per detoksifikim dhe lirim
   nga toksinat për te gjitha llojet e lëkurës
  • Kohëzgjatja: 50 min
TRAJTIM: HIDRO-ALGA ME SPIRULINE
800 den
  • Maske hidratuese dhe antioksiduese per te gjithe moshat dhe llojet e lëkurës
  • Kohëzgjatja: 50 min
TRAJTIM I LËKURËS- KLASIK
600 den
  • Pastrim i poreve dhe
   trajtim i lëkurës.
  • Kohëzgjatja: 1 orë